Hotel Montana Covasna Am Fost Acolo

La hotel a fost foarte bine camera curata bufetul suedez la cele 3 mese ofera mincare foarte buna si variata pt.

Hotel montana covasna am fost acolo. Hotelul are o parte din camere renovate superficial la nivel de aproape 3 stele dar restul serviciilor lasă de dorit. Puteti ajunge la covasna din bv fie cu microbuzul autogara de unde illuati este chiar la iesirea din gara cfr fie cu trenul linia brasov bretcu aproximativ 1 1 2 ore de brasov este statia covasna. Hotel montana din covasna am stat 16 nopți cu tratament la hotel montana din covasna jud covasna prin casă de pensii.

In schimb am fost la covasna in 2015 si 2019 la hotel heifastos nu mai exista a fost pus in vanzare respectiv montana vezi impresii. A fost foarte bine pe mine locul acesta ma incarca cu multa energie pozitiva. M am gandit sa scriu cate ceva pentru acei care vor ajunge acolo.

Am stat 16 nopți cu tratament la hotel montana din covasna jud covasna prin casă de pensii. Tratament hotel covasna am fost recent cu parintii mei la tratament la hotel covana in covasna cu bilete platite la o agentie. Am primit cazare 3 stele în acest hotel dar condițiile au fost de doar 2 stele.

Parintii mei sunt in varsta si au frecventat de alungul timpului mai multe hoteluri din covasna. Hotel monte cervo este situat in orasul covasna intr o zona linistita si frumoasa numita valea zanelor inconjurat pe toate partile de padure intr un cadru natural splendid unitatea dispune de 52 locuri de cazare in camera si apartamente premium cu dotari gandite astfel incat sa va ofere tot confortul necesar care sa va permita sa va relaxati atat fizic cat si spiritual. Hotelul are o parte din camere renovate superficial la nivel de aproape 3 stele dar restul serviciilor lasă de dorit.

Am fost la hotel clermont in perioada 30 dec 4 ian si pot spune ca a fost un sejur de vis. Am rezervat cu 2 luni înainte si am ales acest hotel datorita scorului bun dat de turiștii ce au fost acolo înaintea mea. Am revenit cu placere anul acesta din nou la hotel montana covasna 3 stele in perioada 23 06 2019 30 06 2019.

Hotel montana din covasna am stat 16 nopți cu tratament la hotel montana din covasna jud covasna prin casă de pensii. Din pacate organizarea a fost sub orice critica. Am primit cazare 3 stele în acest hotel dar condițiile au fost de doar 2 stele.

Orasul este mic are cateva hoteluri un parc mic si ala 4 puncte alimentare nu le pot numi altcum nici macar o cofetarie la unul din punctele alimentare sunt 3 mese de plastic afara iar inauntru se vand ceva prajituri un magazine penny unde sectorul legume. Covasna am petrecut 2 saptamani intrun sejur la covasna. 4 pareri hotel montana covasna.

Vezi pe forum cele 4 pareri si impresii ale turistilor care au fost la hotel montana covasna inainte de a face o rezervare. Am primit cazare 3 stele în acest hotel dar condițiile au fost de doar 2 stele.

Source : pinterest.com